Зеленський оголосив про створення Корпусу морської піхоти

В Україні створять корпус морської піхоти, що дасть змогу підвищити боєздатність морпіхів. Про це 23 травня повідомляє Офіс президента України.

"Сьогодні також маю честь оголосити, що ухвалено рішення значно збільшити потенціал української морської піхоти - створити корпус морської піхоти. Держава робитиме все для розвитку вашого важливого міцного роду військ, для оснащення нашої морської піхоти сучасною зброєю, технікою та створенням нових бригад морської піхоти України. Тих, хто вже вміє робити навіть неможливе, стане ще більше", - сказав президент Зеленський.

З такою заявою глава держави виступив під час візиту на позиції морпіхів на Донеччині. Зеленський наголосив, що від початку агресії РФ військові частини та підрозділи морської піхоти надійно утримують оборону на найвідповідальніших ділянках фронту, водночас професійно та впевнено знищуючи окупантів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зеленський на фронті привітав із професійним святом українських морпіхів.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті