Зеленський обговорив з президентом Гани створення логістичних хабів перевалки агропродукції з України для країн Африки

Президент України Володимир Зеленський обговорив створення логістичних хабів перевалки української агропродукції для країн Африки з президентом Гани Наною Акуфо-Аддо під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі 16 січня. Про це Зеленський повідомив у своєму Телеграм-каналі.

"Під час зустрічі з президентом Гани Наною Акуфо-Аддо відзначили перспективність створення логістичних хабів перевалки української аграрної продукції для країн Африки. Обговорили шляхи посилення відносин між нашими державами, а також з іншими країнами Африки", - зазначив Зеленський.

Крім того, він подякував колезі за підтримку суверенітету й територіальної цілісності України, зокрема, на рівні рішень міжнародних організацій.

Раніше повідомлялось, що Зеленський і президент Руанди Кагаме обговорили реалізацію Формули миру під час їхньої першої зустрічі.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті