Збитих льотчиків російського А-50 знайшли у снігу під Бердянськом - Цаплієнко

Мертвих льотчиків збитого ЗСУ російського літака дальнього радіолокаційного виявлення А-50 знайшли під окупованим Бердянськом. Про це у Телеграм повідомив журналіст Андрій Цвалієнко з посиланням на російські пабліки. 

"Як стверджують російські пабліки, збитих льотчиків А-50 знайшли під Бердянськом, їхні замерзлі залишки лежать у снігу. 

За даними незалежних джерел, на борту літака знаходився Пчела Олег Володимирович, замкомандувача дальньої авіації військових повітряних сил рф", - написав Цаплієнко. 

Як повідомлялося, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний подякував Повітряним Силам за "чудово сплановану та проведену операцію в Приазов’ї".

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті