Завдяки платформі United24 зібрано донати зі 110 країн світу - Зеленський

Завдяки платформі United24 зібрано за рік донати від людей і компаній зі 110 країн світу. Про це заявив президент Володимир Зеленський 5 травня у вечірньому зверненні.

"Вдень відбувся саміт до річниці нашої державної благодійної платформи United24. Коли минулого травня починалася робота цієї платформи, у нас було головне завдання – об’єднати звичайних людей по всьому світу, об’єднати заради України й захисту свободи. І це вдалося! United24 зібрала донати від різних людей, від різних компаній зі 110 країн світу. У нас 15 зіркових амбасадорів. Я особисто пишаюся підтримкою з боку United24 нашої роботи заради флоту морських дронів, а також усіма проектами, які пов’язані з безпілотниками для фронту. Це тисячі безпілотників, які роблять Україну потужнішою", - сказав Глава держави.

За його словами, багато зроблено і в межах медичного напряму United24, є результати й за напрямом відбудови.

"Зараз ми додаємо ще освітній напрям – це відновлення шкіл, а також – розмінування. Велике завдання, яке стоїть перед Україною і яке можна реалізувати не за десятиліття, а за роки, якщо буде достатня глобальна підтримка. Жодної російської міни в нашій землі не має залишитися!", - заявив Зеленський.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті