Завдяки платформі United24 зібрано донати зі 110 країн світу - Зеленський

Завдяки платформі United24 зібрано за рік донати від людей і компаній зі 110 країн світу. Про це заявив президент Володимир Зеленський 5 травня у вечірньому зверненні.

"Вдень відбувся саміт до річниці нашої державної благодійної платформи United24. Коли минулого травня починалася робота цієї платформи, у нас було головне завдання – об’єднати звичайних людей по всьому світу, об’єднати заради України й захисту свободи. І це вдалося! United24 зібрала донати від різних людей, від різних компаній зі 110 країн світу. У нас 15 зіркових амбасадорів. Я особисто пишаюся підтримкою з боку United24 нашої роботи заради флоту морських дронів, а також усіма проектами, які пов’язані з безпілотниками для фронту. Це тисячі безпілотників, які роблять Україну потужнішою", - сказав Глава держави.

За його словами, багато зроблено і в межах медичного напряму United24, є результати й за напрямом відбудови.

"Зараз ми додаємо ще освітній напрям – це відновлення шкіл, а також – розмінування. Велике завдання, яке стоїть перед Україною і яке можна реалізувати не за десятиліття, а за роки, якщо буде достатня глобальна підтримка. Жодної російської міни в нашій землі не має залишитися!", - заявив Зеленський.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті