У Луганській області поліція затримала пʼять колаборантів

Поліція Луганщини  затримала 5 осіб, причетних до колабораційної діяльності. Про це повідомило МВС України у своєму Телеграм-каналі 22 січня.

"Загін Головного управління Нацполіції в Луганській області виявив п’ятьох громадян, які у правоохоронних базах даних значаться, як особи, причетні до колабораційної діяльності", – сказано в повідомленні.

Також уточнюється, що на блокпостах поліцейськими перевірено більше 1500 транспортних засобів та 3000 громадян, зокрема встановлено:

- чотирьох водіїв, які керували транспортними засобами у стані сп’яніння;

- чотири автомобілі та мобільний телефон, які перебувають в розшуку;

- вісім водіїв, які перевозили вантаж без відповідних документів;

- громадянина,  який перевозив набої до автоматичної зброї.

Раніше з фото повідомлялось, що з’явились фото наслідків влучання у госпіталь у Кадіївці на Луганщині: самі руїни, трупи кадирівців прибрали.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті