Добровольці, які захищали Київ, отримають фінансову допомогу

Київрада виділила 100 млн гривень на одноразову допомогу добровольцям, що обороняли Київ із 24 лютого до 1 червня 2022 року, - повідомила пресслужба міськради.

Безповоротна фінансова допомога передбачається близько 10 тисячам добровольців у розмірі 13,4 тис. грн.


«Із 24 лютого до 1 червня 2022 року в обороні Києва безпосередню участь взяли близько 10 тисяч добровольців добровольчих формувань, які виконували бойові завдання, як правило, у вільний від основної роботи час, за власні кошти закуповували військову форму та спорядження. Тому сьогодні Київ планує виплатити кожному добровольцю одноразову безповоротну фінансову допомогу у розмірі двох мінімальних зарплат – 13,4 тис. грн. Загалом на ці потреби необхідно спрямувати 134 млн грн. До кінця 2022 року місто виділило на підтримку добровольців 100 млн грн», – сказав мер Київа Віталій Кличко.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті