Запорізький зрадник Балицький розповів, що окупанти з чужим житлом не церемоняться - конфіскують і віддають його приїжджим росіянам

Глава окупаційної адміністрації непідконтрольної частини Запорізької області Євген Балицький визнав системність фактів конфіскації місцевою владою чужої нерухомості. Про це він розповів в ефірі одного з російських телеканалів.

Балицький похвалився, що на окупованій території працюють майже всі магазини. Це пов'язано з тим, що якщо торгова точка закрита понад 3 місяці, то її конфіскують і передають в управління потрібним людям.

Подібний підхід застосовується і до житлової нерухомості, власники якої були змушені рятуватися від російської агресії. "Що стосується і покинутих будинків, квартир. Ми з цим питанням не церемонимося. Ми забираємо ці об'єкти і передаємо їх силовикам, працівникам суду, вчителям, лікарям і так далі, які приїжджають до нас працювати вахтовим методом", - визнав запорізький гауляйтер мародерство своєї адміністрації.

Як повідомлялося раніше, педагог із Бурятії Оксана Бухольцева очолила школу в окупованому Токмаку й оселилася в чужому будинку. Вона запрошує на роботу російських учителів і також гарантує їм отримання безкоштовного житла.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті