"Запорізька цілина". Росія запланувала масове заселення окупованої частини Запорізької області своїми громадянами - Федоров

Росія запланувала масове заселення окупованої частини Запорізької області своїми громадянами. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

"Окупанти готують масове заселення захоплених територій України під кодовою радянською назвою «Запорізька цілина».  За задумом рашистів ТОТ Запоріжчини має стати другим пілотним проєктом рфії зі зміни етнічного складу населення після Далекого Сходу.  Окупанти погрожують українцям, які не хочуть отримувати роспаспорти, депортацією. Натомість вже формують заявки, щоб завезти на ТОТ мешканців з росії, Білорусі та Казахстану.", - зазначив він.

За словами Федорова, ворог хоче дістати одразу дві «кістки в горлі», з якими не здатен впоратися майже два роки окупації:

  • Спротив українців - виселити «неугодних» і звільнити місце для «своїх»
  • Кадровий голод - заселити у віджате житло лікарів, освітян, інженерів, силовиків тощо з глибинок немитої.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті