Захищаючи Україну на фронті загинув актор Богдан Колесник. Колись він служив у Луганському академічному театрі

На фронті загинув відомий актор театру та кіно Богдан Колесник. Актор народився у Кривому Розі, закінчив Київський театральний університет імені Карпенка-Карого і збудував успішну кар'єру, - пише "Рудана".

Боган Колесник служив у театрах "Біла Ворона", «Особистості», в Луганському академічному театрі. Став відомим публіці після зйомок у серіалах «СуперКопи», «Опер за викликом», «Топтун», «Маестро» та «Виходьте без дзвінка».

"Коли на Україну напала хижа ворожа орда, Богдан пішов добровольцем у ТРО, звідти потрапив на передову. На жаль, наш земляк повертається додому на щиті. Богданові було всього 36 років", - йдеться у повідомленні.

"Ще одна втрата… Виконуючи бойове завдання, сьогодні загинув наш колега, талановитий український актор Богдан Колесник. Світла памʼять нашому Герою! Залишились дружина і маленька донечка… Глибокі співчуття близьким Богдана!» - сумує за колегою народна артистка Ольга Сумська.

«Не можу повірити в це! Друг, колега, добра, позитивна, цілеспрямована, талановита людина. Богдан Колесник загинув. Актор, ведучий, який не був військовим, одразу після повномасштабного вторгнення пішов в ТРО, а потім на фронт. Він мав повернутися, але не зміг. Це невимовний біль! Дуже сумуємо, друже! Будемо завжди сумувати», - висловила свою тугу акторка Даша Середа.

 

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті