Затримка поїздів може бути до 2 годин - "Укрзалізниця"

"Укрзалізниця" уточнила час затримки низки поїздів, що виникла внаслідок ворожого обстрілу 11 вересня. Про це повідомляє прес-служба компанії у Телеграм.

Зазначається, що: поїзд №163 Харків — Київ вирушив із затримкою 32 хв; поїзд №1 Харків — Івано-Франківськ має затримку 1 год 45 хв; поїзд №7 Харків — Одеса має затримку на відправлення 15 хв. поїзд №17 Харків — Львів затримується на 45 хв; поїзд №259 Суми — Івано-Франківськ має затримку 38 хв; поїзд №786 Київ — Шостка — затримується на 40 хв.

В УЗ повідомляють, що живлення на окремих ділянках уже відновлено, ситуація під повним контролем, посадка й висадка продовжуються на всіх вокзалах.

Пасажирів приміських поїздів саджають у потяги далекого сполучення, які зупиняємо на необхідних зупинках. На Полтавщині приміський рух поновлено, затримки до 1 години. Приміський поїзд зі станції Чаплине до Дніпра поновив рух, прямує із затримкою +44 хв, а з Дніпра до Лозової очікує на тепловоз найближчими хвилинами.

Як повідомлялося УЗ попередила пасажирів про затримку поїздів з та до Харкова, Сум, Полтави через обстріли росіянами інфраструктури на Слобожанщині.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті