Забезпечення ЗСУ боєприпасами та інше: що обговорювали на засіданні Ставки

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Про це 11 квітня повідомила пресслужба Офісу президента.

"Учасники заслухали доповіді про загальну оперативну обстановку на передовій і ситуацію на ділянках фронту в межах зон відповідальності оперативно-стратегічних угруповань військ... Учасники засідання також проаналізували стан забезпечення підрозділів боєприпасами", - повідомили представники ОП.

Крім цього, керівництво розвідки поінформувало про можливі дії росіян у найближчій перспективі. Також на засіданні продовжили розгляд питання про комплектування особовим складом, озброєнням і військовою технікою створених бригад Сил оборони.

"Серед іншого, учасники Ставки обговорили питання підвищення ефективності системи управління та взаємодії різних угруповань сил безпеки і оборони України під час виконання бойових завдань", - додали у пресслужбі.

У засіданні взяли участь керівник ОП Андрій Єрмак, начальник ГУР Кирило Буданов, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, прем'єр-міністр Денис Шмигаль, секретар РНБО Олексій Данілов, а також командувачі родами військ та оперативних напрямків. У засіданні Ставки також взяли участь члени Кабміну, керівники силових відомств і правоохоронних органів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укроборонпром" передав ЗСУ нові партії артилерійських і танкових снарядів.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті