За добу від обстрілів окупантів постраждали Запоріжжя, Миколаїв, Очаків та ще понад 12 міст – Генштаб

Російські війська продовжують обстріл громадянської інфраструктури - за добу постраждали 15 міст по всій Україні. Про це 27 вересня у вечірньому зведенні повідомляє Генштаб.

"Від ворожої вогневої поразки постраждали понад 15 населених пунктів. Зокрема. Запоріжжя, Миколаїв, Очаків, Авдіївка, Красногорівка, Полтавка та Мар'їнка", - повідомляють українські військові

Так, за добу рашисти завдали двох ракетних та шести авіаційних ударів, а також здійснили понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Під вогонь потрапили як військові, і цивільні об'єкти.

Представники Генштабу наголосили, що загроза авіаційних та ракетних ударів зберігається по всій території України.

Нагадаємо, що на півдні країни рашисти понад 50 разів запускали безпілотники для розвідки та ударів по цивільних об'єктах.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті