За перший тиждень нового року енергетики повернули світло майже 90 тисячам родин

За перший тиждень 2023 року енергетики ДТЕК повернули світло майже 90 тисячам родин, що лишилися без електропостачання через обстріли російських окупантів у Києві, Донецькій та Дніпропетровській областях. Про це повідомляється на сайті ДТЕК.

Всього з 2 по 8 січня фахівці "ДТЕК Мережі" відновили роботу електромереж, що були пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів, для 90 тисяч родин у 101 населеному пункті Донецької, Дніпропетровській областей та в місті Київ.

З початку повномасштабного вторгнення енергетики ДТЕК відновили електропостачання для вже 6,6 млн родин.

Енергетики докладають всіх зусиль, щоб оперативно повернути світло всім постраждалим, щойно отримують дозвіл на проведення робіт від ДСНС та ЗСУ.

Станом на 8 січня у Києві, Київській, Дніпропетровській та Одеській областях попри складну ситуацію в енергосистемі вдається проводити відключення згідно стабілізаційних графіків. Однак наразі через повернення до роботи підприємств після новорічних свят - зростає навантаження на електромережі.

Нагадаємо, у YASNO заявили, що у Києві знову проблеми зі світлом - винні мороз та Новий рік.

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті