За добу Повітряні Сили ЗСУ збили 8 "шахедів" та одну балістичну ракету

За попередню добу підрозділи Повітряних Сил України збили 8 ворожих безпілотників та одну балістичну ракету. Про це повідомляє прес-служба Повітряних Сил.

"Знищено вісім  «Shahed-136/131» та Х-47 "Кинджал". Вночі 6 травня 2023 року противник атакував "шахедами" з  південного напрямку – східне узбережжя Азовського моря. Окупанти застосували вісім ударних дронів «Shahed-136/131». Усі – знищено силами та засобами Повітряного командування "Схід", - йдеться у повідомленні.

Також Повітряні Сили оприлюднили інформацію щодо нічної атаки 4 травня.

"Близько 2.30 у небі Київщини ЗРК "Patriot" знищено аеробалістичну ракету Х-47 "Кинджал", запущену із МіГ-31К з території росії", - підтвердили у Повітряних Силах. 

Як повідомлялося раніше, у Повітряних Силах ЗСУ все ж визнали збиття російської ракети "Кінжал"

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті