За добу поліція Донеччини зафіксувала понад 2100 ворожих обстрілів: є поранений, пошкоджено більше 60 цивільних об’єктів

За минулу добу поліція Донеччини зафіксувала понад 2100 ворожих обстрілів: є поранений, пошкоджено більше 60 цивільних об’єктів. Про це поліція регіону повідомляє в Телеграм 12 квітня.

"Під ударом  перебували міста Красногорівка, Селидове, Торецьк, селища Гостре, Щербинівка, села Багатир, Карлівка, Малинівка Краматорського району, Малинівка Покровського району, Пискунівка, Предтечине, Стінки. Пошкоджено 39 цивільних об’єктів – 29 житлових будинків,  підприємства, магазин, автомобіль, залізнична колія. Дві керовані авіабомби «КАБ-100» росія скинула на Багатир Великоновосілківської громади – пошкодила 24 приватних оселі та авто", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок артилерійського обстрілу зазнав поранень 46-річний житель Красногорівки, пошкоджено багатоквартирний будинок.

"У Селидовому чотирма ракетами із ЗРК «С-300» пошкоджено підприємство. З РСЗВ «Ураган» ворог вдарив по Малинівці Покровського району, є руйнування на території агропідприємства", - констатували в поліції.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті