За добу окупанти атакували позиції ЗСУ на семи напрямках - Генштаб

Російські окупаційні війська атакували позиції українських підрозділів на 7 напрямках, за добу на фронті відбулося 67 бойових зіткнень. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 27 березня.

Зокрема, на Куп'янському напрямку ворог здійснив 1 безуспішну атаку на позиції українських військ поблизу Іванівки Харківської області.

На Лиманському напрямку українські захисники відбили 13 атак противника в районах Білогорівки Луганської області; Тернів, Ямполівки та на північ від Веселого Донецької області, де ворог за підтримки авіації намагався прорвати оборону українських військ.

На Бахмутському напрямку українські захисники відбили 7 атак ворога біля Іванівського, Богданівки, Кліщіївки Донецької області.

На Авдіївському напрямку українські захисники відбили 9 атак ворога в районах Бердичева, Семенівки, Невельського та Первомайського Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога неподалік Новомихайлівки, Георгіївки, Урожайного, де противник за підтримки авіації 26 разів намагався прорвати оборону українських військ.

На Оріхівському напрямку ворог за підтримки авіації 7 разів атакував позиції українських захисників у Старомайорського на Донеччині; Роботиного та на північний захід від Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог минулої доби здійснив 3 безуспішні атаки на позиції українських військ у районі населеного пункту Кринки Херсонської області.

Як повідомлялося, Сили спецоперацій знищили ворожий ЗРК "Бук" на Запорізькому напрямку.  

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті