За добу обстрілів у Торецьку пошкоджено 12 будинків - Кириленко

За минулу добу в Торецьку на Горлівському напрямку Донецької області один мирний житель дістав поранення, 12 будинків зазнали руйнувань. Про це у Телеграм повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Також, за інформацією Кириленка, ворог обстріляв Костянтинівку зі "Смерчів" - пошкоджено чотири будинки та два гаражі, а в Щербинівці постраждали два будинки. Тим часом у Часовоярській громаді знищено один будинок і ще три пошкоджено.

Крім того, зазначається, що вранці росіяни атакували безпілотником Слов'янську громаду, обійшлося без постраждалих.

Тим часом Вугледар, Волноваського напрямку, зазнав 17 обстрілів та одного удару дроном-камікадзе, а в Новоукраїнці пошкоджено будинок і господарську споруду, тоді як у Великій Новосілці дві вулиці обстріляно з "Ураганів", інформація про жертв не надходила.

На Донецькому напрямку в Курахівській громаді обстріляно Курахове, Курахівку і Трудове, обсяги збитків встановлюються.

Крім цього, на Лисичанському напрямку пошкоджень зазнали два будинки в Сіверську й один будинок у Званівці. Як повідомив Кириленко, Лиманську громаду обстріляли вісім разів.

Нагадаємо, українські військові знищили за добу 19 серпня 460 окупантів. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті