За добу на Таврійському напрямку втрати ворога вбитими, пораненими та полоненими склали 279 осіб - Тарнавський

На Таврійському напрямку Сили оборони України за добу ліквідували 73 окупанти, а поранили 206, також знищено 18 одиниць військової техніки росіян. Про це повідомив у Телеграм командувач Оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

"Артилерійські підрозділи протягом доби виконали 1678 вогневих завдань. За останню добу втрати ворога вбитими, пораненими та полоненими склали 279 осіб (загинули – 73, поранені – 206)", - написав він.

За інформацією Тарнавського, за добу також знищено 18 од. військової техніки противника, зокрема чотири танки, шість ББМ, чотири артилерійські системи та міномети, один безпілотник, три одиниці автомобільної техніки, а також один склад боєприпасів, пункт управління БпЛА та логістичний центр.

Як повідомлялося, на Таврійському напрямку рашисти застосовують хімічні боєприпаси в порушення всіх конвенцій. 

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті