З'явилася інформація про самогубство "Z-воєнкора" на прізвисько "Мурз". Не зійшовся характером із Соловйовим

"Z-військкор" Андрій Морозов "Мурз", ймовірно, наклав на себе руки. Такий висновок можна зробити з його останніх постів у Телеграм.

"З 21 лютого 2024 року ви можете сміливо говорити всім, хто вам зателефонує, що я у вас не служу, і жодних проблем зі мною немає. Не мучте себе, товаришу полковнику, я такий самий солдат, як і всі ваші інші солдати. Я загинув у бою. Друзі! Не сумуйте про мою смерть. Давайте я позбавлю вас від пишних промов на похороні, скажу все сам. Просто закопайте мене на цвинтарі в Кіровську (ЛНР), поруч із солдатами батальйону "Привид", - пише він.

Російські ЗМІ повідомляють, що останнім часом у Мурзи був серйозний конфлікт із Міноборони РФ, а також із VIP-пропагандистом Володимиром Соловйовим та іншими придворними журналістами.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті