З Авдіївки "Білим янголам" вдалося вивезти ще шістьох людей, серед них - важко травмовані

Спецпідрозділ поліції "Білі янголи" вивезли з Авдіївки два літніх подружжя та двох чоловіків у важкому стані. Про це повідомляє Національна поліція України у Телеграм 2 січня.

"Будинок родини пенсіонерів потрапив під обстріл, стеля впала на ліжко. Люди не постраждали, тепер вони у безпеці. Ще один чоловік зламав ногу, а дістатися лікарні не мав змоги. Зараз постраждалий перебуває у медзакладі та отримує необхідне лікування", - зазначається у повідомленні.

Також "Янголам" вдалось вивезти місцевого мешканця, який отримав поранення внаслідок авіаудару.

"Він стікав кров’ю та міг загинути. Надавши першу медичну допомогу, поліцейський екіпаж швидко доставив пораненого до місцевої лікарні. Медики стабілізували постраждалого, щоб правоохоронці мали змогу довезти його до шпиталю", - повідомили у Нацполіції.

Також на евакуацію погодилася ще одна літня пара. З проханням врятувати батьків до поліції звернулася їхня донька.  Родина вже у безпечному місці.

Як повідомлялось раніше, "Білі янголи" під масованим обстрілом вивезли з Красногорівки важкопораненого чоловіка.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті