З портів Великої Одеси вийшло ще 6 суден з 355 тисячами тонн агропродукції – Мінінфраструктури

Ще 6 суден з 355 тисячами тонн агропродукції вийшли з портів Великої Одеси 5 січня. Про це повідомило Міністерство інфраструктури на своїй сторінці у Facebook 5 січня.

"Зернова ініціатива": 6 суден експортували 355 тисяч тонн агропродукції з портів Великої Одеси", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що наразі в портах Великої Одеси на 13 суден завантажують ще 282 тисяч тонн української агропродукції. Порти готуються прийняти ще 6 суден, які рухаються "зерновим коридором".

Підкреслюється, що у Босфорі 102 судна очікують на інспекцію Спільного координаційного центру.

"Російська сторона продовжує гальмувати інспекції під будь-якими приводами, обмежуючи експорт української агропродукції на світові ринки", – йдеться в повідомленні міністерства.

Зазначається, що з 1 серпня з портів Великої Одеси вийшли 626 суден, які експортували 16,8 млн тонн українського продовольства до країн Азії, Європи та Африки.

Раніше повідомлялось, що у святкові дні з портів України вийшли 9 суден із агропродукцією.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті