"З 5 БТР у 3-х не обертається башта" – окупант на Донеччині скаржиться на втрати та "убиту" техніку (перехоплення ГУР)

Російські окупанти скаржаться на "убиту в нуль" техніку, на якій доводиться воювати. Про це 4 листопада у перехопленій українськими розвідниками розмові говорить дружині один із рашистів.

"У нас, Юль, я тобі кажу... Потім розповім, приїду колись. Така техніка... Все, що рекламується - тут цього нема. Техніка просто вся вбита "в нуль". З п'яти БТР у трьох не повертається башта. У одного дуло задирається і одразу падає. У іншого, нах*й, там 8 коліс на ньому, там роздатка, щоб усі греблі, по всьому бруду проїжджали, – у нього не працює", – бідкається росіянин.

У ГУР зазначають, що вони перехопили розмову бійця 752 полку ЗС РФ, який зараз перебуває на Донецькому напрямку. Окупант заявив, що не хоче йти в атаку "гарматним м'ясом" і не уявляє, коли зможе повернутися додому.

"Настрій залишає бажати кращого, бл*, х*лі. Вчора як пішли, нах*й, - сьогодні тільки повернулися на старі позиції. Під*раси, взагалі за*бали. Подейкують, хотіли перекинути в Краматорськ, нах*й, відмовилися всі, ї*али в рот, чого, є*нулись нах*й", - додав окупант.

Крім цього, обурення рашиста викликає і велика кількість втрат в окупаційних військах. Причому командування такі втрати не хвилюють і солдатів фактично кинули напризволяще.

Нагадаємо, раніше в одній із перехоплених розмов окупант у паніці розповідав про наслідки роботи української артилерії, внаслідок якої "виживає одна з 20".

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті