Сповідь рашиста: "Мы когда Лиман сдавали, там всех повырезали, хохлов е***ых… Насиловали, резали…" (перехоплення СБУ)

При відступі з Лиману рашисти масово вбивали цивільних і ґвалтували жінок. Про це свідчить перехоплення розмови двох окупантів, опубліковане СБУ 9 січня.

"Мы когда Лиман сдавали, там всех повырезали, хохлов е***ых… Насиловали, резали их там, расстреливали. В Лимане, в Торском всех просто шли, расстреливали. Всех мужиков, кто помоложе, забирали к себе туда, а баб, вот этих молодых: всех е**ли, резали их, расстреливали", – зізнається у воєнних злочинах окупант.

"Його слова задокументовані, і слідчі СБУ працюють над тим, аби рашисти отримали максимальне покарання за кожен свій злочин", – йдеться в повідомленні СБУ.

Підкреслюється, що армія РФ – це воєнні злочинці й маніяки, що насолоджуються знущанням над мирним населенням тимчасово окупованих територій, і що ця перехоплена розмова стане ще одним доказом у Гаазі під час суду над тими загарбниками, кому таки вдасться вижити на цій війні.

Раніше було опубліковане перехоплення, у якому рашист-вбивця розповідав дружині: "Це всього лише хохли, непотріб, пил… Хохляцька дитина – задушити в утробі..."

Статті

Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Всі статті