Іспанія направила Україні нову партію артилерійських снарядів

З іспанської авіабази Торрехон відправили черговий літак із великокаліберним озброєнням для України. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку міністерства оборони Іспанії.

Зокрема, Іспанія направила Україні нову партію артилерійських снарядів. "Літак Повітряних сил T-23 вилетів з авіабази під Мадридом із боєприпасами для великокаліберної артилерії для України", - йдеться у повідомлені.

Також у відповідь на прохання міністра оборони України Олексія Резнікова, зроблену під час останньої міністерської зустрічі у Празі, міністерство оборони Іспанії надіслало вантажівку з медикаментами.

Крім цього, Іспанія направила 20 вантажівок із матеріалами та спорядженням для зимових умов, на прохання України, зроблене раніше.

Нагадаємо, що Іспанія передала Україні батарею ППО, бронемобілі та додаткову амуніцію.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті