"Іменні" підрозділи окупантів для війни в Україні фінансуються з обласних бюджетів РФ

"Іменні" підрозділи окупантів для війни в Україні фінансуються з обласних бюджетів. Про це, зокрема, повідомив губернатор Новосибірської області Андрій Травніков, - пишуть регіональні ЗМІ.

Зазначається, що він відвідав збірний пункт військкомату в Обі та пообіцяв "добровольцям", які записалися в так звані іменні підрозділи Новосибірської області 3-го армійського корпусу ЗС РФ, підтримку.

Травніков вперше визнав, що одноразова виплата 200 тис. рублів для контрактників виплачуватиметься з обласного бюджету. Крім того, Новосибірська область забезпечуватиме їх додатковим обмундируванням та спорядженням, а також виплачуватиме щоквартальне додаткове забезпечення.

Як повідомлялося раніше, підприємства в Новосибірській області отримали листи від адміністрацій з проханням сформувати "іменний" підрозділ на підставі "звернення міністра оборони РФ на адресу губернатора". Аналогічні звернення здобули всі керівники російських регіонів. По суті, їм наказано сформувати військові підрозділи для подальшого відправлення на війну проти України. У пропагандистських цілях цим з'єднанням було вирішено давати імена, які так чи інакше пов'язують їх із місцем формування: "Амур", "Об", "Тигр" і так далі.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті