ЄС готовий відповісти санкціями: Боррель попередив Білорусь про наслідки розміщення ядерної зброї РФ

Верховний представник ЄС з питань закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель заявив, що якщо Білорусь розмістить на своїй території ядерну зброю росії, блок готовий запровадити санкції проти країни. Про це дипломат 26 березня написав у Twitter, - повідомляє УНН.

"Розміщення у Білорусі російської ядерної зброї означало б безвідповідальну ескалацію та загрозу європейській безпеці. білорусь ще може це зупинити, це їхній вибір. ЄС готовий відповісти подальшими санкціями", - написав він.

Як повідомлялося, МЗС України заявило про необхідність негайно скликати позачергове засідання Ради Безпеки ООН з приводу намірів російського диктатора путіна розмістити у Білорусі тактичну ядерну зброю. 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті