Єрмак зустрівся з делегацією групи компаній CRH, яка є найбільшим виробником будматеріалів у Північній Америці та Європі

Делегація міжнародної групи компаній CRH, яка є найбільшим виробником будівельних матеріалів у Північній Америці та Європі, відвідала Київ, з нею зустрівся керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак 23 квітня, -  повідрмили на сайті голови держави.

"Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак зустрівся з делегацією міжнародної групи компаній CRH, яка є найбільшим виробником будівельних матеріалів у Північній Америці та Європі. Делегацію очолив головний операційний директор групи Ренді Лейк, до її складу увійшли також президент CRH у Європі Пітер Баклі та директор CRH у Південній та Східній Європі Гійом Кавальє", - йдеться в повідомленні.

Єрмак зазначив, що наша держава готова всіляко сприяти інвестиціям з боку таких потужних глобальних гравців та обговорювати всі необхідні питання з іноземним і вітчизняним бізнесом. За його словами, сьогодні важливо розуміти, що точно необхідно змінювати для покращення бізнес-клімату. Звичайно, потрібні сильні інституції, і Україна навіть під час війни продовжує реформи, прямує до повноправного членства у Європейському Союзі.

"Зі свого боку - Президента, Офісу, уряду України - готові повністю вас підтримувати. Ми зацікавлені, щоб такі великі інвестори працювали в нашій країні та мали комфортні умови. Дуже важливо, що попри всі обставини, війну ви тут і готові й далі працювати", - цитуються в повідомленні слова Єрмака.

Раніше повідомлялось, що Єрмак та очільник угорського МЗС Сіярто під час онлайн-зустрічі обговорили проблеми у відносинах.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті