Єрмак повідомив, коли буде можливим вийти на прямі переговори з росією

На прямі переговори з росією Україна може піти лише в рамках "Формули миру" президента Зеленського, після проведення першого інавгураційний саміту "Формули миру" на рівні лідерів, який має пройти у Швейцарії. Про це повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак під час форуму «Україна. Рік 2024», - повідомляє сайт ТК "Ми - Україна".

За його словами, коли буде готовий план відповідальних країн світу, який буде передбачати подалання кризи війни, можливе запрошення представників росії на другий саміт.

"Ми працюємо на документом, який міг би стати результатом першої зустрічі (саміту "Формули миру" , — ред.). Після першої зустрічі ми беремо час для того, щоб підготувати спільний, на основі "Формули миру", план відповідальних країн світу, який буде передбачати подалання криз. На другому саміті, коли план буде створено, разом, без посередників, відкрито, за участі всіх країн, може бути така ситуація, що ми запросимо разом представників рф, де їм буде представлений цей план", — сказав голова Офісу президента.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті