Якщо хтось на посаді вважає, що війна – вона «десь там», то це помилка: Зеленський виступив на Конгресі місцевих влад у Львові

Президент України Володимир Зеленський виступив під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, яке відбулось у Львові, нагадавши про приоритети чиновників під час ввійни. Запис з цього приводу голова держави розмістив у своєму Телеграм-каналі 15 грудня.

"Життя держави, життя будь-якої громади, життя кожної людини є одним і тим самим життям України – життям, яке ми маємо захищати і маємо захистити від агресії Росії. І якщо хтось на будь-якій посаді чи то в державі, чи то в органах місцевого самоврядування чомусь вважає, що війна – вона «десь там», а він нібито може займатися чим завгодно іншим – скажімо так, пріоритетним питанням, – то це велика помилка, яку треба виправити. Головне завдання – оборона нашої держави", - сказав Зеленський. 

Також згодом у своєму відеозверненні Зеленський додав, що продовжується робота з партнерами, щоб єдність у захисті України збереглася. І у Європі, і з Америкою, і з усіма іншими у світі, хто підтримує нас, підтримує державу та міжнародне право.

"Наступні тижні будуть теж активними в нашій зовнішній політиці, і вже почали планувати активність на січень. Зробимо все можливе, щоб Україна була сильною і щоб у наступному році ми всі могли бути впевненими – впевненими і в оборонній підтримці, і в макрофіні, і в політичній підтримці", - повідомив голова держави.

Як повідомлялося, президент Володимир Зеленський під час перебування у Львові відвідав Марсове поле, де вшанував пам'ять захисників та поспілкувався з родичами загиблих українських воїнів. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті