"Як козаки москалів ганяли": через що побилися футболісти "Мінаю" та російського "Шинника"

У Туреччині футболісти "Минаю"побилися з російськими футболістами ярославського "шинника", - повідомляється у соцмережах 14 лютого.

Як пише Baza, спортсмени мешкали в одному готелі Royal Seginus в Анталії.

"Сутички розпочалися (вчора ввечері) 13 лютого, коли українці запитали у росіян, чому ті не виходять на мітинги. Тоді в ситуацію втрутилися працівники готелю. Але через деякий час українські гравці побилися з російським у ліфті. Ліфт приїхав на поверх, де стояли ярославські спортсмени, і почалася масова бійка. У готель довелося викликати поліцію та швидку допомогу. Тепер поліція чергує у готелі постійно. Повідомляється, що постраждали 4 росіянина. Їм, до речі, порадили виселитися з готелю, бо "українці серйозно налаштовані", - йдеться у повідомленні.

При цьому "Футбол 24" дав іншу версію того, що трапилося.

"Першими про бійку між футболістами та персоналом клубу "Мінай" та російського Шинника заявили саме російські ЗМІ. І одразу почали виставляти себе жертвами, побитими українцями. Однак виявилося, що причиною сутички стала саме неадекватна поведінка росіян. Все почалося з хамської поведінки одного з гравців російської команди стосовно персоналу готелю. Саме за жінку і заступився футболіст Мінаї Данило Колесник. Ну а далі все переросло у масову сутичку гравців обох команд", - пише видання.

У соцмережах опублікували один із моментів цієї сутички. Вона відбулася у коридорі готелю. Хоча адміністратори готелю намагалися заспокоїти футболістів, але їм це не дуже вдалося.

Телегрка-канал "Бомбардир" розмістив відео з таким коментарем: @Як козаки москалів ганяли! Або Минай щимить російський Шинник".

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті