Я сказав Головкому знайти допомогу для Бахмута – Зеленський

Рішення про продовження оборони Бахмута на засіданні Ставки було ухвалено одноголосно, після чого Зеленський сказав Головнокомандувачу ЗСУ знайти допомогу для захисників міста. Про це глава держави 6 березня заявив у вечірньому відеозверненні.

"Сьогодні на Ставці я прямо запитав і командувача "Хортиці" генерала Сирського і головнокомандувача Залужного про те, якою вони бачать далі оборонну операцію на Бахмутському напрямку. Відійти, чи продовжувати оборону і посилювати міць у місті. Обидва генерали відповіли "не відходити і посилюватися"", - заявив Зеленський.

Глава держави зазначив, що обговорення ситуації з Бахмутом зайняло понад годину. За підсумками дискусії рішення про оборону міста було ухвалено одноголосно військовим командуванням України.

"Я сказав Головкому знайти відповідні сили, щоб допомогти хлопцям у Бахмуті. Немає такої частки України, щоб сказати, що від неї нібито можна відмовитися. Немає такого українського окопа, в якому стійкість та героїзм наших військових були б не цінними", - наголосив президент. .

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зеленський провів засідання Ставки, головною темою якого стали подальші дії Бахмутського напрямку.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті