"Я б хотів, щоб ці звуки вибухів в Україні почув увесь світ" - Кулеба відповів "втомленим" від війни

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба жорстко звернувся до тих, хто "втомився" від війни і пропагує "переговори" з РФ після масованого ракетного обстрілу. Відповідну заяву він зробив у соцмережі Х 29 грудня.

"Сьогодні мільйони українців прокинулися від гучних звуків вибухів. Я хотів би, щоб ці звуки вибухів в Україні були чутні в усьому світі. У всіх великих столицях, штаб-квартирах і парламентах, які зараз обговорюють подальшу підтримку України. У всіх редакціях, які пишуть про "втому" чи нібито готовність Росії до "переговорів", - зазначив Кулеба.

Також він наголосив на необхідності подальшої фінансової та військової підтримки України з боку партнерів та підкреслив, що тільки силою можна зупинити агресора.

"Це те, що насправді хоче сказати Росія. Нашою єдиною колективною відповіддю може і повинна бути безперервна, потужна і довгострокова військова і фінансова допомога Україні. Лише більша вогнева міць може змусити російський терор замовкнути", - наголосив голова МЗС.

Нагадаємо, що внаслідок атаки росіян по містам України загинули щонайменше 20 людей.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті