Вибух біля російського посольства в Кабулі - загинули двоє співробітників дипмісії

У столиці Афганістану Кабулі сьогодні вранці прогримів вибух біля будівлі російського посольства - загинули двоє співробітників дипмісії. Про це заявили в МЗС РФ, - повідомляють РИА Новости.

"5 вересня о 10:50 за кабульським часом у безпосередній близькості від входу до консульського відділу Посольства Росії в Кабулі невідомий бойовик привів у дію вибуховий пристрій. Внаслідок атаки загинули двоє співробітників дипмісії, серед афганських громадян теж є постраждалі", - йдеться у повідомленні. відомства.

Уточнюється, що інцидент трапився, коли дипломат вийшов до людей у ​​черзі, щоб оголосити кандидатів на отримання візи.

За попередніми даними співрозмовників агентства в найближчій до посольства лікарні Estiqlal, щонайменше десять людей загинули, ще вісім госпіталізовано.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що "безумовно, йдеться про теракт

Раніше повідомлялося, що МЗС росії акредитувало дипломата терористичного та забороненого в РФ Талібану.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті