Вигнання з раю: у жителів окупованого Маріуполя відбирають квартири в ЖК "Невський", ключі від яких їм урочисто вручила проросійська влада 

Мешканці ЖК "Невський", який побудували російські окупанти в Маріуполі, скаржаться на проблеми з оформленням квартир у власність і погрози виселення. Про пише "Верстка" з посиланням на закритий чат комплексу.

Зазначається, що кілька мешканців не можуть отримати свідоцтва на право власності під приводом перевірок "законності отримання" квартири, які проводить окупаційна прокуратура.

Одна з мешканок стверджує, що вже є випадки виселення мешканців. Причини можуть бути різні: наявність іншого житла у власності, помилки комісії під час перевірки мешканців та інші.

"У будь-якому разі це якийсь ідіотизм: спочатку потішити людей, дати їм купити меблі, обжитися, а потім відібрати житло", - переживає один з учасників чату.

"Прийшли, звільнили від житла, від роботи, від рідних і тепер дали нам милість. Роздають житло, але воно не ваше... але ви ж забрали в нас приватизовану житлоплощу", - підтримує його ще один мешканець.

Із жителями ЖК "Невський" 19 березня в Маріуполі зустрічався Путін. Жінка, яка брала участь у цій зустрічі, заявила, що місцеві жителі "дочекалися" і "моляться за Путіна". Вона запевнила президента країни-агресора, що "це маленький шматочок раю".

Пізніше журналісти звернули увагу на відео, де жителі дякують путіну - воно, зокрема, було опубліковано на сайті Кремля. У ролику на задньому плані невідома жінка кричала: "Це все неправда, це все напоказ". Пізніше цей фрагмент видалили з відео.

Статті

Країна
20.04.2024
10:00

Хмари на горизонті, або Чому у бізнесу "псується настрій"?

Валовий внутрішній продукт (ВВП) за січень-лютий зріс на 3,6%, за даними Мінекономіки. Не варто забувати, що у січні 2023 р. зафіксовано падіння на 32%, у лютому – на 26%. Тобто, були дуже погані показники. Зараз - зростання.
Світ
20.04.2024
09:31

"Трамп хоче, щоб Конгрес ухвалив рішення про допомогу Україні". Огляд західних медіа

Якщо Трамп повернеться на посаду і спробує проштовхнути мирну угоду між Росією і Україною, йому потрібно, щоб Україна мала сильну військову позицію.
Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Всі статті