ВІДЕОФАКТ. "Еліта" російської армії особливого режиму їде на війну

Російський опозиціонер Олександр Невзоров опублікував відео, як у Читинській області зеки з Шарогорохонського поселення особливого режиму, які відбувають покарання за найважчими статтями, збираються на фронт.

«Ось вони, нинішні носії імперської величі росії, яким школярі пишуть сльозливі листівки про батьківщину, а бібліотекарки збирають кальсони, валідол і тушоночку. Ось вони, прямі спадкоємці багратіону, невського і «стоїть над горою алеша». Читинські зеки з Шарогорохонського поселення особливого режиму (тільки найтяжчі статті КК) збираються на фронт", - прокоментував відео Невзоров.

Як повідомлялося, у росії депутат міської думи Кам'янська-Уральська Свердловської області допоміг організувати похорон небезпечного злочинця, незаконно звільненого з колонії та ліквідованого в Україні у складі ПВК "Вагнера". Після смерті найманця ПВК "Вагнера" максимально героїзували – нагородили орденом Мужності, а піп, який його співав, заявив, що не можна докоряти його за скоєні раніше тяжкі злочини.

 

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті