ЗСУ змусили рашистів відступити на 5 напрямках у Донецькій області – Генштаб

Українські війська відбили спроби росіян вести наступи одразу на 5 напрямках на Донеччині. Про це 29 серпня повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Спроба просування у напрямку населеного пункту Івано-Дар'ївка закінчилася для окупантів провалом – втратами та втечею", - зазначили українські військові.

Також росіяни намагалися покращити тактичне становище на Слов'янському напрямку у напрямках Богородичного та Долини, але успіху також не досягли. Крім цього, під Слов'янськом противник бив з артилерії недалеко від Немаленького, Норцівки, Червоного, Сулигівки, Рідного, Адамівки та Слов'янська.

Зрештою, українські захисники відбили спроби рашистів вести наступ у бік Соледара, Веселої Долини, Бахмута та Кодеми на Бахмутському напрямку; у напрямку Мар'їнки, Первомайського та Невельського під Авдіївкою, а також у напрямку Павлівки на Новопавлівському напрямку.

Також російські загарбники активно задіяли реактивну та ствольну артилерію, а також авіацію для ударів по військових та цивільних об'єктах по всій лінії фронту.

Нагадаємо, що цього ранку ЗСУ відбили атаку ворога на Кодему та Зайцеве.

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті