ВСУ знищили ворожу батарею ЗРК С-300 на Херсонщині - ОК"Південь"

Українські ракетно-артилерійські підрозділи знищили ворожу батарею ЗРК С-300 в районі Зеленотропинського на Херсонщині. Про це йдеться у зведенні Оперативного командування "Південь" від 24 липня у Facebook.

"Серед ночі вкотре атакований Миколаїв. Ракетний удар 7 модифікованими ракетами з зенітно-ракетної системи С-300. Уражено об’єкти промислової та портової інфраструктури. Попередньо втрат немає. Решта інформації уточнюється", - йдеться в повідомленні.

У відповідь на це українські ракетно-артилерійські підрозділи в ході виконання вогневих завдань знищили батарею ЗРК С-300 в районі Зеленотропинського. 

Також під вогневий контроль взято кілька об’єктів транспортної інфраструктури на тимчасово окупованій території, що суттєво обмежує маневреність та логістику ворожих військ.

Крім того, окупаційні війська продовжують підступну практику тотальної брехні, доставляючи боєприпаси на територію України під виглядом цивільних вантажів. 

"Наразі відомо, що до Херсонської області в'їхали понад 20 так званих "гуманітарних" КамАЗів пофарбованих у білий колір. Реальний доставлений вантаж – боєприпаси ствольної артилерії та РСЗВ. Нові склади боєприпасів облаштовуються у цивільних будівлях, в закладах культури та освіти", - відмічають в ОК "Південь".

Як повідомлялось раніше, увечері 23 липня російські війська вкотре обстріляли Миколаїв, потрапивши до житлового будинку, під завалами якого опинилися люди.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті