ЗСУ знищили пункти управління та склади боєприпасів ворога на Херсонщині – ОК "Південь"

ЗСУ нанесли удари по трьох пунктах управління ворога на Херсонщині. Про це йдеться у зведенні Оперативного командування "Південь" у Facebook.

"Вогневі завдання наших ракетно-артилерійських підрозділів реалізовано влучанням по трьох пунктах управління в Херсоні та Дар’ївці, зокрема й 35-ої рашистської армії в Новій Каховці", - йдеться в повідомленні.

Крім того, уражено склади боєприпасів рашистів в Любимівці та Херсоні.

"Підтверджені втрати ворога складають 11 рашистів, 3 одиниці авто-бронетехніки та самохідну гаубицю "Мста-С", - зазначають в ОК "Південь".

Також повідомляється, що міст та переправа через річку Інгулець перебувають під вогневим контролем ВСУ. 

Як повідомлялося раніше, Збройні сили України знищили одну із найбільших військових баз рашистів у Мелітополі.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті