ЗСУ завдали ударів по пунктам управління та скупченням військ окупантів - Генштаб

ЗСУ протягом вівторка, 6 вересня, завдали ударів по шести пунктах управління, у тому числі корпусного рівня, а також по трьох скупченнях військ окупантів. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Вогневу поразку було завдано по шести пунктах управління ворога, у тому числі корпусного рівня. Знищено три об'єкти зосередження живої сили окупантів", - повідомляють українські військові.

До зони поразки ракетних та артилерійських підрозділів Сил оборони також потрапили дев'ять засобів ППО, техніку радіоелектронної розвідки та боротьби, а також станції зв'язку. Остаточні втрати рашистів ще уточнюються.

Також повідомляється, що українські артилеристи знищили понтонну та поромну переправи та вісім складів боєприпасів різного рівня. Усе це значно знизило можливості противника щодо ведення наступальних дій.

Своєю чергою, українська авіація за добу зробила понад вісім ударів. В результаті також було знищено ворожу бойову техніку, засоби ППО та значну кількість живої сили в опорних пунктах на Донецькому та Південнобузькому напрямках.

Окремо зазначається, що сили протиповітряної оборони ЗСУ на різних напрямках знищили один вертоліт, БПЛА та п'ять крилатих ракет.

Нагадаємо, що за даними Генштабу, за час повномасштабного вторгнення українські війська знищили понад 50 тисяч окупантів.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті