ЗСУ завдали удар по опорному пункту ворога на Херсонщині

Українська авіація завдала удари по опорному пункту ворога неподалік Андріївки та по скупченню ворожої сил і техніки біля Брускинського. Про це йдеться у зведенні Оперативного командування "Південь" у Facebook.

"Нашою авіацією нанесено 2 удари. По опорному пункту ворога, неподалік Андріївки, та по скупченню ворожої сил і техніки біля Брускинського", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань за добу забезпечено втрати ворога в кількості 19 рашистів, 4 одиниць броньованої та автомобільної техніки і ще 1 складу боєприпасів в Бериславському районі Херсонщини.

Крім того, повідомляється, що корабельне угруповання в штормовому морі змін не зазнало. Загроза ракетного удару 16 "Калібрами" зберігається на високому рівні вірогідності. 

Як повідомлялося раніше, російські окупанти продовжують обстрілювати села Херсонської області, які вже деокуповано Збройними Силами України.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті