ЗСУ на півдні України знищили 8 танків, 80 окупантів та поромну переправу

Збройні сили України на півдні знищили 8 танків, 80 окупантів, 3 склади та поромну переправу. Про це 11 вересня у Facebook повідомляє Оперативне командування "Південь".

"Протягом бойового дня ворог здійснив 20 авіаційних ударів уздовж лінії зіткнення по наших позиціях та прилеглих територіях. У відповідь наша авіація відпрацювала 10 ударів. Але ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 350 вогневих завдань", - повідомляють представники ОК "Південь".

Внаслідок цих ударів українським військовим вдалося знищити за добу 8 танків, 17 одиниць автобронетехніки, 1 гаубицю "Мста-Б", 1 БПЛА "Орлан-10" та понад 80 окупантів. Також українські артилеристи знищили 3 склади боєприпасів – у Миколаївському, Херсонському та Бериславському районах.

У районі Нової Каховки внаслідок артилерійських ударів вдалося пошкодити поромну переправу настільки, що її вже неможливо використати.

Представники ОК "Південь" повідомили, що у Чорному морі вздовж кримського узбережжя маневрують 13 ворожих кораблів. Серед них є також два надводні ракетоносії з 16 крилатими ракетами "Калібр".

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що українські партизани у Херсоні підірвали військкомат.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті