ЗСУ на півдні України ліквідували 33 окупанти, два склади боєприпасів та опорні пункти ворога

Українські війська на півдні знищили склади боєприпасів, опорні пункти, а також техніку та живу силу окупантів. Про це 31 липня повідомляє Оперативне командування "Південь".

Напередодні результативно відпрацювали як ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ, так і пілоти української авіації, які завдали 6 результативних ударів.

"Наша авіація нанесла шість результативних ударів по ворогу. Тричі атакували парами штурмовиків опорні пункти та скупчення ворожої сили й техніки в Бериславському районі, тричі гелікоптерними парами – по опорних пунктах в Херсонському і Миколаївському районах", - повідомляють у ОК "Південь".

На цей час вдалося підтвердити знищення 2 гаубиць "Мста-Б", реактивної системи залпового вогню "Град", протитанкового ракетного комплексу, трьох одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також 33 окупантів. У Бериславському районі було знищено 2 склади боєприпасів. При цьому остаточні втрати загарбників ще уточнюються.

Зазначається, що росіяни минулої доби здійснили дев'ять авіанальотів на позиції ЗСУ. Участь у нальотах брали гелікоптери – але, на щастя, обійшлося без втрат. Також росіяни обстріляли важкою ствольною артилерією Велику Кострому.

Загалом було здійснено близько двох десятків залпів. В результаті згоріла приватна оселя – втрат серед людей, на щастя, немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Херсонщині рашисти перевдягаються в цивільне і намагаються втекти з фронту.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті