Ворог вдарив по освітньому закладу та території лікарні в Херсоні: троє поранених

Російські окупанти вдарили по освітньому закладу та території лікарні в Херсоні, поранивши трьох людей. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у своєму Телеграм-каналі.

"У Херсоні ворог вдарив по освітньому закладу та території лікарні. Поранення отримали троє людей, – сказано в повідомленні. – Один із постраждалих – це пацієнт медзакладу. Чоловік 55 років проходив курс лікування ішемічного інсульту. Внаслідок обстрілу у нього травмована грудна клітина". 

Крім того, в Зеленівці окупанти атакували 45-річного чоловіка, який працював у полі. З пораненням ноги його шпиталізували. 

У Хрещенівці травми голови отримав 60-річний чоловік. Йому надають медичну допомогу. 

"Опівночі російська армія обстріляла Микільське. У власній оселі поранення середнього ступеня тяжкості отримало подружжя: 60-річна жінка та 63-річний чоловік. Зараз вони у лікарі", – йдеться також в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що росіяни інтенсивно обстрілюють Донеччину: по Авдіївці били із танків, Костянтинівку накрили "Смерчами".

Статті

Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Всі статті