Ворог вдарив по 6 населених пунктах Донеччини: загинула людина, п’ятеро поранені

За минулу добу ворог 25 разів відкривав вогонь по цивільному населенню Донеччини. Про це у Телеграм 16 січня повідомляє поліція регіону.

"Під обстрілом перебували 6 населених пунктів: міста Авдіївка, Красногорівка, Курахове, селище Нью-Йорк, села Предтечине, Птиче. Пошкоджено 23 цивільних об’єкти - 15 житлових будинків, 8 автомобілів. По Авдіївці окупанти вдарили 13-ма ракетами та артилерією. Поранено людину, пошкоджено багатоквартирний будинок. Під час атаки на Красногорівку російські загарбники вбили чоловіка, який кілька днів не дожив до свого 53-річчя. Ще одного цивільного мешканця поранили", - йдеться у повідомленні.

У поліції нагадали, що авіаудар чотирма  керованими авіабомбами КАБ-500 ворог завдав по населеному пункту Нью-Йорк. Станом на 9:00 відомо про трьох поранених цивільних осіб. Під звалами, ймовірно, перебувають п’ятеро людей. Руйнувань зазнали 6 триповерхових будинків і  5 приватних.

Зі «Смерчів» росіяни обстріляли Птиче, пошкодили три приватних оселі, констатували у поліції.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті