Ворог вчергове обстріляв Херсонщину: зруйноване житло, пошкоджено припортову інфраструктуру

Ворог вчергове обстріляв Херсонщину: зруйноване житло, пошкоджено припортову інфраструктуру. Про це у Телеграм повідомив начальник ОВА Олександр Прокудін.

"Минулої доби противник обстрілював Берислав, Наддніпрянське, Львове, Садове, Нововоронцовку, Червоний Маяк, Гаврилівку, Новоолександрівку, Дудчани, Тягинку, Антонівку, Янтарне, Понятівку, Киселівку, Іванівку, Придніпровське, Кізомис та місто Херсон. Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, внаслідок чого пошкоджено 3 багатоповерхівки, 9 приватних будинків, припортову інфраструктуру, газову заправну станцію, автосервісне підприємство та автомобіль. Через російську агресію одна людина дістали поранення", - повідомив Прокудін.

За словами очільника міської військової адміністрації Романа Мрочко, Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно 17 разів.

"Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці, Садовому та Наддніпрянському. Зокрема, було пошкоджено 1 господарчу споруду, 1 цивільний автомобіль, 2 багатоповерхових та 2 приватних будинки. Внаслідок російських ворожих обстрілів за минулу добу у Херсонській міській територіальній громаді поранених немає", - повідомив Мрочко.

ДСНС України додає, що вночі в одному із мікрорайонів Херсон після влучання боєприпасу загорілись балкони та кімнати в квартирах п’ятиповерхового будинку.  

"Попри те, що окупанти продовжували наносити повторні удари, рятувальникам вдалось досить швидко ліквідувати пожежу", - констатували в ДСНС.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті