"Ворог у специфічній стадії: програш зрозумілий, але ще є ресурс для наступальних дій", - Зеленський

Російські окупанти шукають варіанти, аби змінити хід подій у війні проти України, хоча й розуміють свою поразку. Таку заявку зробив президент України Володимир Зеленський в ході свого звернення до українського народу 2 лютого.

"Ворог у специфічній стадії. Коли стратегічно програш росії вже зрозумілий. Але тактично у них ще є ресурс для спроб наступальних дій. Вони шукають варіанти – щоб спробувати змінити хід війни. Та намагаються поставити на службу агресії потенціал усіх територій, які вони поки що контролюють. Ми ж маємо продовжувати те саме, що робимо. Посилювати нашу стійкість, бути абсолютно єдиними у прагненні забезпечити нашу армію та всіх захисників необхідною зброєю та обладнанням – нам в Україні потрібно говорити одним голосом зі світом щодо постачання для оборони. А також маємо щомісяця відчутно посилювати глобальний тиск на росію", - заявив Володимир Зеленський.

Як повідомлялося раніше, у Горлівці комунальні підприємства змусили подати списки працівників із "бронню" від військової служби.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті