Ворог обстріляв понад 15 населених пунктів Харківщини, без електрики в області залишаються понад 16 тисяч абонентів

Російські окупанти обстріляли понад 15 населених пунктів Харківської області протягом минулої доби. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов у своєму Телеграм-каналі 5 січня.

"Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Уди Богодухівського району; Вовчанськ, Мала Вовча Чугуївського району; Потихонове, Синьківка, Табаївка, Іванівка, Берестове Куп'янського району. ЗСУ відбили впродовж доби 6 атак ворога біля Синьківки та Петропавлівки Куп'янського району", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що близько 20:00 та 20:50 4 січня противник здійснив ракетний удар і обстріляв з артилерії та РСЗВ с. Липці Харківського району. Даних про руйнування і постраждалих немає. Крім того, о 00:05 ворог обстріляв м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджено приватний будинок. Без потерпілих.  

"Внаслідок бойових дій у Харківській області знеструмлено 16074  абонентів у 65 населених пунктах Ізюмського, Куп'янського, Богодухівського, Харківського та Чугуївського районів. Відновлення електропостачання триває", - йдеться також у повідомленні. 

Протягом доби на території Харківської області зведені групи вибухотехніків провели розмінування 10,5 га території, знищили 286 вибухонебезпечних предметів. Розмінування триває.

Раніше повідомлялось, що в лікарні Харкова померла 84-річна жінка, яка отримала поранення при обстрілі 2 січня.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті