Ворог обстріляв Марганець і Нікополь, поранені дві літні жінки, зруйновано житлові будинки

Російські окупанти обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області 25 квітня, поранень зазнали двоє жінок. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у своєму Телеграм-каналі 25 квітня.

"Сьогодні надвечiр ворог обстріляв Нікопольський район. Відкрив вогонь з важкої артилерії по Марганцю та Нікополю, – сказано в повідомленні. – У Марганці постраждали дві жінки – 64 і 77 років. Вони лікуватимуться амбулаторно".

Уточнюється, що в Марганці пошкоджені дві адмінбудівлі. Руйнувань зазнали 8 приватних будинків, п'ятиповерхівка й двоповерхівка.  Крім того, знищені 2 господарські споруди, 12 понівечені. Також побиті газогін та лінії електропередач.

"Загорівся гараж, – йдеться в повідомленні. – Рятувальники вогонь вже приборкали".

Зазначається, що в Нікополі пошкоджені приватне підприємство, багатоквартирний будинок, магазин та автівки. Обстеження територій триває. Інформація уточнюється.

Раніше повідомлялось, що військові РФ двічі обстріляли Марганецьку громаду на Дніпропетровщині за день 24 квітня.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті