У вівторок 15 листопада світло відключатимуть за графіками - "Укренерго"

Протягом 15 листопада заплановано відключення у низці регіонів України. Аварійних відключень не передбачається. Про це повідомляє "Укренерго" у Фейсбук 14 листопада.

"Завтра, 15 листопада, з 00:00 до 01:00 та з 05:00 до 24:00 діятимуть планові відключення у таких областях: м. Київ; Київській області; Чернігівській області; Черкаській області; Житомирщини; Сумської області; Харківської області; Полтавської області; Донецької області. В інших областях України відключення не прогнозуються", – заявили у компанії.

В "Укренерго" нагадують не залишати звички свідомо ставитись до споживання електроенергії. За їх словами, це допомагає не допускати навантаження електромереж та швидше відновлювати пошкоджені енергооб'єкти.

Нагадаємо, 7 листопада в "Укренерго" заявили, що ситуацію з відключеннями електроенергії вдасться стабілізувати протягом тижня, але треба зазнати терпіння.

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті