Вночі з 37 російських БПЛА знищено 33 - Генштаб ЗСУ

Силами ППО було знищено 33 російських БПЛА з тих 37, якими російські окупанти атакували Україну в ніч на 8 березня. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ від 6:00 8 березня.

"Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 37 БПЛА типу "Shahed". Силами та засобами протиповітряної оборони України 33 цих ударних БПЛА було знищено", - йдеться в повідомленні. 

"У ніч на 8 березня 2024 року противник атакував південь та схід України, застосувавши одну зенітну керовану ракету С-300, дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 37 ударних БПЛА типу "Shahed" (район пусків безпілотників - Балаклава, Крим). В результаті бойової роботи збито 33 "шахеди" у межах Кіровоградської, Одеської, Херсонської, Миколаївської та Харківської областей", - уточнили в Повітряних силах ЗСУ.

Зазначається, що загалом ворог завдав 4 ракетних та 74 авіаційних удари, здійснив 101 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак є поранені та загиблі серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також інші об’єкти цивільної інфраструктури.

Раніше повідомлялось, що з 42 "шахедів", якими російські окупанти атакували Україну протягом ночі на 6 березня, було збито 38.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті